آموزش تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک (بخش اول )


ارسال شده توسط زهرا معبودی در تاریخ 6 اسفند 1392

این روزها هر لحظه تعداد زیادی از افراد به فیسبوک وارد می شوند و شروع به فعالیت های اجتماعی و مجازی خود می کنند. همانطور که در دنیای واقعی برخی موارد و برخی اصول نباید زیر پا گذاشته شود در دنیای مجازی نیز به همین صورت است. در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم که یک فعالیت اجتماعی سازنده داشته باشید. برای این کار خود فیسبوک امکان تنظیماتی برای شما فراهم آورده که به راحتی می توانید فعالیت افراد را در فیس بوک نسبت به پروفایلتان محدود کنید. کافیست از بخش تنظیمات حریم خصوصی این بخش ها را تنظیم کنید و خیالتان برای همیشه راحت باشد.

شروع می کنیم.

ما فرض می کنیم که شما می خواهید کسی اجازه پست گذاشتن روی پروفایلتان را نداشته باشد و از طرفی هم بتوانید تمام فعالیت ها نظیر تگ شدن و… را کنترل کنید. حتی می خواهید پست هایتان فقط توسط افراد خاصی دیده شود. ما همه این موارد را به شما آموزش می دهیم. من این کار را روی پروفایل خودم انجام دادم  و راضی هستم و این روند را هم به شما یاد می دهم. با من همراه باشید :

برای شروع پروفایلتان را باز کنید و از سمت راست و بالا روی قفلی که در زیر مشاهده میکنید کلیک کنید و بعد روی لینک انتهای کادر باز شده کلیک کنید تا روانه تنظیمات شوید.

Zahra Maaboodi  

حالا باید وارد صفحه ای مثل صفحه زیر شده باشید .

Privacy Settings and Tools

در این صفحه تنها با 3 یا 4 تا از تب های سمت چپ کار دارید. برای شروع General را باز می کنیم :

General Account Settings

در اینجا می توانید نام و نام خانوادگی، نام صفحه و پروفایل و ایمیل خودتان را تغییر دهید. این کار بیشتر برای زمانی به کار می آید که نمی خواهید با نام واقعی خود فعالیت کنید. در واقع اگر این تنظیمات را انجام دهید امکان دریافت و مورد مزاحمت قرار گرفتن کاهش داده می شود.

حالا تب بعدی یعنی securotyرا کلیک می کنیم :

Security Settings

اگر روی گزینه 1 کلیک کنید و تیک مورد نظر را در قسمتی که قرار داده شده قرار دهید امکان هک کردن یا وارد شدن ویروس به فیسبوک شما وجود نخواهد داشت پس وقتی که از تیک دار بودن این گزینه مطمئن شدید به شماره 2 بروید ( به طور پیش فرض این گزینه باید تیک دار باشد )

گزینه دو در واقع به شما می گوید که اگر کسی قصد ورود به اکانتتان داشت به شما از طریق گوشی و یا ایمیل اطلاع داده شود. البته سرویس اطلاع رسانی اس ام اس برای ایران به سختی امکان پذیر است اما اگر قسمت ایمیل را تیک بزنید مطمئن باشید در صورتی که کسی بخواهد به حریم فیسبوکتان وارد شود به شما اطلاع داده می شود.

گزینه سوم در واقع برای زمانی است که می خواهید از مرورگر دیگری وارد فیسبوک شوید. اگر با مرورگر جدید  و روی سیستم جدید بخواهید وارد شوید این امکان به شما داده می شود که از طریق کد امنیتی وارد شوید.

گزینه 4 ام : اگر با گوشی، یا سیستم های متعددی وارد فیس بوک می شوید اینجا می توانید لیست سرویس های خود را مشاهده کنید. در واقع اگر کسی شمارا هک کند و از طریق سیستم های دیگری به فیس شما وارد شوند در این جا نمایش داده می شود.

گزینه 5 هم نشان دهنده اطلاعات سیستم شماست.

 

این دو تب در واقع تنظیمات عمومی در مورد فیس بوک بود که ما برای شما قرار دادیم. در پست بعدی به شما کمک می کنیم تایم لاینتان به خوبی تنظیم شود به طوری که هرگونه دسترسی را مطابق میلتان محدود کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.